Bruiloft in het buitenland

Jullie zijn net verloofd en je kan gaan dromen over jullie bruiloft. Je droomt over een mooie bruiloft in het buitenland. Zoals bijvoorbeeld in een mooi Frans Manoir (groot landhuis), een franse vintage bruiloft. Buiten trouwen, de feestavond afsluiten bij een groot kampvuur met al je gasten en ze kunnen ook nog blijven slapen.
Al snel stop je met dromen, want een bruiloft in het buitenland is toch echt niet (financieel) haalbaar? Zeker niet in een groot landhuis in de Franse heuvels. Maar misschien toch wel.
C’est la Vie Weddings beschikt over een droomlocatie in Frankrijk (4 uur rijden vanaf Utrecht), hiermee is een bruiloft in het buitenland misschien wel haalbaar…

 

Frankrijk:

In de prachtige Franse heuvels, in een idyllisch Frans stadje, staat een prachtig château-manoir (groot landhuis) dat een rijke historie kent. Achter de grote deuren schuilt een indrukwekkende locatie. Dit landhuis bevat originele details zoals schouwornamenten, lambrizeringen en gebrandschilderde ramen. Het beschikt over een 11-tal twee persoons slaapkamers, inclusief eigen badkamer, in geheel franse stijl (waarvan 1 met bedstee met 2 bedden), een keuken, verschillende kamers op de begane grond, een jacuzzi, een koetshuis (met slaapgelegenheid), een tuin, deze locatie wordt doorkruist door een rivier en heeft een privé eiland. Het is zelfs mogelijk om op het terrein tenten en caravans te plaatsen. Op deze locatie kan je een ware Franse vintage droombruiloft creëren, maar een festival wedding behoort ook zeker tot de opties. Wil je jullie ceremonie buiten laten plaats vinden of juist in een prachtige oude franse eetzaal met inspirerende serre? Uitgestrekte tafels die buiten in de tuinen staan waar een goed verzorgd diner wordt uitgeserveerd! Een spetterend, intiem feest, wat je afsluit met een knus kampvuur? De bruiloft in het buitenland wordt steeds mooier.

Bruiloft in het buitenland Chateau-Manoir Frankrijk

 

Op deze locatie is alles mogelijk. Het ligt circa 4 uur rijden vanaf Utrecht en hierdoor goed bereikbaar. In het dorp zijn er genoeg B&B’s beschikbaar om je andere gasten te laten verblijven. Ook hier hebben jullie de keus om de bruiloft volledig te laten verzorgen of om een eigen invulling te geven. C’est la Vie Weddings helpt jullie graag bij het bekijken van alle opties en mogelijkheden. Deze locatie is alleen via C’est la Vie Weddings te boeken en is zeker een betaalbare optie. Ben je nieuwsgierig naar een echte Franse droombruiloft en wat er voor jullie mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

 

Share it: