Diensten

Weddingplanner

Diensten - Weddingplanner, Ceremoniemeester en Styling

Willen jullie ontspannen de voorbereidingen voor jullie bruiloft uit handen geven. Maar wel jullie eigen ideeën en inbreng laten uitkomen op een creatieve manier. Vooral kunnen genieten van de leuke periode voorafgaand aan jullie bruiloft en jullie niet druk hoeven te maken over prijsafspraken, maken van draaiboeken, de beste opties vinden en ga zo maar door... Dan zijn jullie bij C'est la Vie Weddings aan het juiste adres. Met alle liefde en enthousiasme nemen wij al jullie zorgen uit handen en zorgen wij voor een geweldige bruiloft! Jullie droombruiloft!

Ceremoniemeester

Wedding auto

De planning van jullie bruiloft en het stylen willen jullie het liefst zelf doen? Maar de dag zelf moet zorgeloos en ontspannen verlopen voor jullie en jullie gasten? De ceremoniemeester van C'est la Vie Weddings zorgt er voor dat jullie op jullie droomdag, jullie en jullie gasten volledig kunnen genieten en ontspannen. Alles loopt op rolletjes, de zorgen zijn voor ons. Zo wordt jullie droombruiloft werkelijkheid!

Styling

Wedding flowers

Jullie hebben misschien al veel ideeën gezien op bijvoorbeeld Pinterest maar jullie hebben geen idee hoe jullie ervoor kunnen zorgen dat deze ideeën voor de styling van jullie droomdag uit gewerkt moeten worden. Less is more... Maar wanneer is Less dan ook echt genoeg? Wat past bij elkaar? Hoe wordt de styling subtiel en geeft precies die extra sfeer aan jullie droombruiloft? C'est la Vie Weddings werkt met alle liefde deze ideeën uit en geeft ze vorm. Jullie droombruiloft wordt werkelijkheid!

Share it: