Over Jolanda

C'est la vie Weddings

Hallo lieve bruidsparen! Ik ben Jolanda. Wellicht wel jullie weddingplanner, ceremoniemeester of stylist. Mijn passie is plannen, organiseren en vooral heel creatief bezig zijn. En dit alles in combinatie met het vieren van de liefde, jullie liefde!

Kenmerk

Wat mijn werk kenmerkt is vooral alles tot in de puntjes bedenken, uitwerken en luisteren, echt luisteren, naar wensen en behoeften. Door het luisteren, het kunnen uitwerken van jullie droombruiloft. Jullie dromen werkelijkheid laten worden en meer dan dat.

What you see is what you get. Ik wil in mijn werk helder en duidelijk zijn en geef ik graag eerlijke adviezen. Daarnaast werk ik heel graag met mooie leveranciers samen, die net als ik kwaliteit erg belangrijk vinden.

Stylen

Naast het plannen en organiseren is het stylen van een bruiloft helemaal mijn ding. De kleinste details uitwerken in een onverwachts creatief leuke verrassing voor jullie of voor bijvoorbeeld de gasten. Hierdoor wil ik er voor zorgen dat elk bruidspaar hun eigen unieke, persoonlijke en bijzondere bruiloft heeft.

Mijn droombruiloft

28 Augustus 2015 ben ik getrouwd met mijn liefde. Ook voor ons was dit een droomdag! Met geweldige leveranciers, die deze dag heel bijzonder hebben gemaakt. Tijdens de ceremonie hadden wij live muziek van Match, zij maakte de ceremonie compleet en zorgden voor een lach en een traan. Na de ceremonie was er een heerlijke taart van Joey Mercuur, die er ook nog eens helemaal in onze stijl uitzag.

Tijdens de taart en toost werd er door Match nog een mooi stukje muziek gespeeld en konden wij genieten met onze gasten. Hoeve Sparrendam in Hoevelaken was dan ook een prima locatie, de kinderen konden lekker buitenspelen. De prachtige, emotionele en bijzondere dag werd afgesloten met een spetterend feest. Wat hebben wij genoten en ja het is cliché maar de dag gaat echt vliegensvlug voorbij.

My favorites: mijn kinderen en man, ibiza, amerikaanse bulldog, insanity, reizen, zon en lachen met vrienden en vriendinnen!!