Referenties

Referentie Ceremoniemeester en Styling

Verzorging Ceremoniemeester en Styling

Referentie Bruidspaar: Tom & Laura

“Op 1 juli 2016 hebben wij elkaar het JA-woord mogen geven. Na een eerste ontmoeting met Jolanda wisten wij meteen dat zij DE juiste persoon was om ceremoniemeester te zijn op onze grote dag! Jolanda straalt professionaliteit uit en is zeer secuur in haar werk. Hierdoor hebben wij zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf geen enkel momentje stress ervaren. Behalve de nodige ‘wedding vlinders’ dan ­čÖé C’est la vie Weddings, bedankt!!”

Referentie Styling

Verzorging van styling

Referentie Bruidspaar: Joris & Laura

“Jolanda is een super lieve dame die echt wel weet waar ze het over heeft. Ons kennismakingsgesprek was supergezellig. Ze houdt zich goed aangemaakte afspraken en denkt mee. Ze heeft een mooi stylingplan gemaakt, waaruit duidelijk werd dat ze onze wensen goed ge├»nterpreteerd heeft. Ze is onwijs creatief en zorgt er met haar enthousiasme en creativiteit voor dat de aanloop naar de bruiloft ontspannen verloopt. Echt een aanrader!”

Referentie Ceremoniemeester

Verzorgen van ceremoniemeester

Referentie Bruidspaar: Romano & Margot

“Voor onze bruiloft hadden we een vriendin gevraagd als ceremoniemeester. Toen bleek dat er op de dag zelf toch meer moest gebeuren dan verwacht zijn we vrij last minute op zoek gegaan naar een professionele ceremoniemeester die onze vriendin kon helpen. Uiteindelijk zijn we bij C’est la vie Weddings uitgekomen en werden we echt perfect geholpen. Van tevoren hebben we alles goed doorgesproken, geen wijziging in het draaiboek was te veel en op de dag zelf hebben we alles helemaal los kunnen laten. Alles is achter de schermen super geregeld en alles zag er ook prachtig uit. We hebben daardoor ontzettend kunnen genieten!”

Referentie Ceremoniemeester

Verzorgen van ceremoniemeester

Referentie Bruidspaar: Niels & Cynthia

“Op 16.09.2016 zijn wij getrouwd en het was een prachtige dag! Dat alles zo goed verlopen is, komt mede door C’est La Vie Weddings! We hadden na het kennismakingsgesprek een leuke klik met Jolanda en hadden er alle vertrouwen in dat zij onze dag in goede banen zou gaan leiden. Jolanda maakte ze het nog even spannend, door ons te laten weten dat onze bruiloft in haar zwangerschapsverlof viel, want wat nu? Maar dit werd zeer goed en professioneel opgelost. Jolanda had met Laura de perfecte vervanger. Ook met Laura hadden wij direct een klik, dus wisten we dat het goed zou komen. Laura heeft ervoor gezorgd dat de locatie er tip top uitzag en dat alles zo gegaan is als moest! Het was zo fijn dat wij en onze gasten nergens over na hoefden te denken! Hierdoor heeft iedereen optimaal kunnen genieten. Op sommige punten heeft ze ook goed met ons overlegd, wat wij wilden doen op dat moment! Het had echt niet beter gekund! Dus zoek je een professionele ceremoniemeester? Dan ben je bij C’est La Vie Weddings aan het juiste adres!”

Share it: