Bruiloft styling

‘To love and be loved is to feel the sun from both sides’

 Bruiloft styling

Op Pinterest hebben jullie vast al de mooiste plaatjes en ideeën voorbij zien komen. Het combineren van al die plaatjes en het samenstellen van jullie eigen stylingplan is nog niet zo makkelijk. Hebben jullie zelf een bepaald thema in jullie hoofd of heb jij een voorliefde voor een bepaalde stijl? Maar jij weet niet hoe je deze stijl precies kan verwerken in deze droom dag? C’est la Vie Weddings verzorgt met alle liefde de styling van jullie bruiloft.

Persoonlijke, unieke styling

In een eerste gesprek luisteren wij naar alle wensen en behoeften. Zoeken wij jullie stijl en kijken wij naar jullie persoonlijke touch. Zodat jij een eigen, unieke, persoonlijke bruiloft krijgt. Het maken van een eigen moodboard geeft alvast een eerste indruk. Uiteraard helpen wij jullie hier mee.

Hebben wij een klik?

Wij gaan een stylingsplan en offerte maken. In het stylingplan zullen wij jullie droombruiloft uitwerken. Als jullie akkoord gaan, gaan wij voor jullie aan de slag. Aan de hand van dit plan gaan wij de droombruiloft tot in de puntjes uitwerken, eventueel samen met de door jullie gekozen leveranciers.

DIY bruiloft styling

Do It Yourself is helemaal hip. Zelf ook creatief en wil je zelf aan de gang met de aankleding van de bruiloft? Wij helpen jullie hier mee, door bijvoorbeeld mee te denken voor DIY items, zodat jij een eigen stempel kan drukken op de bruiloft. Zoals custom- made give aways! Dit kan natuurlijk in combinatie met ons stylingplan.

Kosten

Wij stellen een op maat gemaakte offerte op, afgestemd aan alle wensen en behoeften. Wil je meer weten over de te gekke styling ideeën van C’est la Vie Weddings, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bruiloft Styling