Weddingplanner

‘There is only one happiness in life, to love and be loved’

Weddingplanner van A tot Z

Het plannen van een bruiloft van A tot Z is een hele klus. Jij bent in de wolken en wilt eigenlijk gewoon genieten samen, maar ook met vrienden en familie van de aanloop naar de dag. De gezamenlijke uurtjes willen jullie liever besteden aan tijd samen dan aan geregel en plannen.

Alles uit handen

Kies als bruidspaar voor de weddingplanner van A tot Z, dan wordt al het geregel, plannen en organiseren volledig uit handen genomen. Jullie hoeven alleen maar te genieten van de mooie, leuke momenten. Er hoeft niet een eigen ceremoniemeester aangesteld te worden voor al het geregel op jullie bruiloft want ook dat neemt C’est la Vie Weddings jullie, familie of vrienden uit handen.

Tijdens de eerste bespreking gaan we samen kijken wat de wensen en behoeften zijn. En hoe wij jullie hier als weddingplanner in van dienst kunnen zijn. Hebben wij een klik en willen jullie met C’est la Vie Weddings de droombruiloft creëren?
Dan gaan wij hiermee met alle liefde aan de slag.

Droomplan

We beginnen met het samenstellen van een droomplan, hierin worden de wensen en behoeftes uitgewerkt in een eerste schets van jullie bruiloft. Samen zullen wij het droomplan bespreken en vervolgens zal C’est la Vie Weddings aan de slag gaan met het zoeken van leveranciers die in alle wensen en behoeftes kunnen voorzien.

Behalve de planning en organisatie die in de aanloop naar de bruiloft toe, zullen wij als weddingplanner tijdens de bruiloft op de achtergrond aanwezig zijn. Om te zorgen dat alles verloopt zoals jij je dat hebt voorgesteld.

Kosten

Omdat wij een unieke, persoonlijke bruiloft willen en gaan creëren, wordt er een op maat gemaakte offerte opgesteld na onze eerste bespreking. Wil je meer weten over een Weddingplanner van C’est la Vie Weddings neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Weddingplanner bruiloft
Planning en organisatie bruiloft

Planning en Organisatie

Hebben jullie een familielid/ of vriend(in) die de ceremoniemeester is maar lopen jullie tegen de planning en organisatie aan van de droom dag? C’est la Vie Weddings neemt als weddingplanner graag de planning en organisatie uit handen. Tijdens een eerste gesprek kijken wij samen met jullie, naar alle wensen en behoeften en waar jij tegen aan kan lopen. Hebben wij een klik? Dan gaan wij voor jullie een droomplan opstellen voor de droombruiloft.

Planning, organisatie, leveranciers

Als weddingplanner nemen wij de gehele planning voor onze rekening, nemen contact op met de leveranciers en voeren de onderhandelingen.

Draaiboek

Aan de hand van het droomplan gaan wij een plan van aanpak opstellen en een overzichtelijk draaiboek maken. Door het heldere en duidelijke draaiboek en een bespreking met de ceremoniemeester, is het voor jullie ceremoniemeester gemakkelijk om de dag in goede banen te lijden.

Kosten

Er wordt aangegeven in ons eerste gesprek, welke werkzaamheden jullie uit handen willen geven. Aan de hand van deze wensen en behoeften zal C’est la Vie Weddings een offerte opstellen. Iedere bruiloft is maatwerk, dus wil je meer informatie over hoe wij jullie kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Weddingplanner voor advies en informatie

Willen jullie zelf de droombruiloft plannen en organiseren maar weet jij niet waar jullie moeten beginnen? C’est la Vie Weddings helpt in een advies consult om op gang te komen.

Droom consult

Tijdens dit droomconsult kunnen wij alle vragen beantwoorden en jullie voorzien van tips en trics om er zo voor te zorgen dat de droombruiloft werkelijkheid wordt. Ook denken wij graag mee over jullie unieke en persoonlijke thema. En geven wij adviezen over hoe jij dit thema en de stijl kan uitwerken in jullie bruiloft. Uiteraard is de ceremoniemeester tijdens dit gesprek van harte welkom! Niet alleen de planning en organisatie is belangrijk, maar ook het op papier vastleggen van deze organisatie. Dit wordt gedaan in een draaiboek. Wil je zeker weten of je draaiboek volledig is en duidelijk voor jullie leveranciers? Ook dit kan worden meegenomen in een droomconsult.

Kosten

De kosten van dit droomconsult is afhankelijk van het aantal uren dat het consult duurt. Het uurtarief van onze weddingplanner is € 45,- per uur (incl. BTW, excl. reis- en verblijfkosten). Natuurlijk kan een droomconsult ook via bijvoorbeeld FaceTime.

Droomconsult, advies en informatie.