j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

7 tips voor jullie om de romantiek in huis te houden tijdens deze quarantaine periode

Waar je normaal zo naar toe leeft, lekker een avondje rustig samen op de bank, is nu in deze tijd elke avond het geval. Door COVID-19 (Corona virus) zijn wij verplicht zo goed als binnen te blijven en hoe zorg je er dan voor dat je het leuk houdt met elkaar, nu je de hele dag samen bent?

 • Datenight at home
  Nu je de deur even niet meer uit kan voor een leuke date avond betekent dit natuurlijk niet dat je dit thuis niet kan doen! Trek je mooie kleren aan, bestel jullie favoriete eten van jullie lievelingsrestaurant (support je meteen de locals) en ga heerlijk thuis dineren voor 2. Een heerlijke fles wijn erbij, kaarsjes aan de garantie voor een romantische thuis date.
 • Organiseer een spelletjesavond via de app Houseparty met je vrienden, een avond vol vermaak.
  Even geen vrijdagmiddag borrel in de stad, of die gezellige spelletjesavond op zaterdag. Het is even jammer, maar gelukkig kan het ook online! Download met zijn allen de leuke app Houseparty, en ga al video bellend met elkaar de strijd aan bij het spelen van jullie lievelingsspelletjes. Gegarandeerd plezier en kijken wie er nu het meest competitief is.
 • Maak jullie eigen thuisbioscoop
  Trek je comfy kleding aan, haal de matrassen naar de woonkamer en kies een film uit samen. Popcorn in de magnetron, een heerlijk bak ijs of lekkere M&M’s. Genieten op jullie privé loveseat in jullie eigen thuisbioscoop.
 • Samen sporten
  Trek je sportoutfit aan en ga lekker aan de slag. Even knallen samen in de woonkamer. Nu je even geen apparatuur tot je beschikking hebt kan je mooi je partner gebruiken. Dus hup die voeten tegen elkaar en let’s go met die sit ups. Klaar met sporten? Dan kunnen jullie nu even relaxen onder de douche (samen ;).
 • Geef elkaar de ruimte
  Ja dit geldt voor zowel de mannen als de vrouwen. Waarschijnlijk zitten jullie allebei thuis de hele dag te werken, rennende kinderen om je heen en wordt je soms gek van alle drukte die op je afkomt. Neem even dat moment voor jezelf, los van elkaar. Lees je favoriete boek, of kijk je eigen serie die hij/zij toch niet wilt zien. Is het straks weer een stuk gezelliger in huis.
 • Gamen
  ‘’Ja maar schat, mijn vrienden zijn ook online even een potje FIFA tegen elkaar, ik ga echt niet de hele avond spelen hoor.’’ Dit klinkt vast bekend in de oren bij vele vrouwen, nu wij veel samen thuis zijn met elkaar. Gun je man even dit moment en dan neem jij lekker wat me-time. Maskertje, nagels lakken en eindelijk dat tijdschrift lezen die al zolang naast je bed ligt. Gegarandeerd dat als hij klaar met gamen is, hij weer alle aandacht voor je heeft!
 • Verwen je partner met zijn/haar favoriete drankje
  Doe jij de boodschappen vandaag? Neem dan voor hem zijn lievelingsbiertje mee of voor haar dat favoriete wijntje wat ze zo graag drinkt. Zet het koud in de koelkast en ’s avonds wanneer jullie lekker samen op de bank zitten, pak jij de drankjes, zet de serie aan die jullie samen kijken en proosten op een relaxte avond. Ik zie de glimlach al op het gezicht.

En last but not least wees lief voor elkaar! Ook al mogen we niet teveel knuffelen en aanraken, geef elkaar de liefde, maak die verbinding en sta er samen in! Besef dat deze momenten ook weer zijn om te koesteren voordat straks het leven weer volop aan gaat en wij allemaal weer verzeilen in ons werk. Sta stil bij wat je hebt, hou van elkaar en geniet van de liefde die wij allemaal mogen ontvangen.