j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Back to reality!

Getrouwd en nu? Druk zat, eigen bedrijf (lees gemotiveerd 200%), kind (300% liefde en de liefste mama willen zijn) en…… een man! Inderdaad en nu….

Ruim een maand getrouwd. En oké eerlijk is eerlijk ik wist dat hij na een week echt weer aan het werk moest en veel ook. Wij hebben dan ook maar besloten de witte broodsweken te verdelen over… nah laten we zeggen een jaar of twee ;-)!

Mijn vriendin en ik heb beide het “geluk” gevonden dat onze mannen door werk veel van huis af zijn en wij dus thuis het reilen en zeilen draaiende houden, werken en genieten van onze kids. Nou is het zo dat onze mannen sinds onze bruiloft en de bekende of beter de beruchte mannenhoek “drank”buddies zijn. (Beruchte mannenhoek… Uh het was een succes dat zeker… Alleen voor sommige onder ons een iets te groot succes :p)

Het voordeel is dat wij, de vrouwen, elkaar goed begrijpen omdat onze mannen nogal wat overeenkomsten hebben en de mannen tja die doen waar mannen goed in zijn. Dingen doen die heel belangrijk zijn voor mannen… Van die dingen die wij als vrouwen dan weer niet snappen. Regelmatig zitten de vrouwen te “overleggen” hoe het toch kan dat onze mannen, en ze zijn vast niet de enige, alleen dingen kunnen onthouden die voor hun belangrijk zijn? Mijn vriendin is zwanger en gaat binnenkort met verlof waarop haar vriend reageert O ga je dan niet meer werken?

Je zou denken, die datum onthouden ze wel. De logische reactie van haar partner was; jij weet toch ook niet wanneer al deze concerten zijn (een lijst met concerten)??? Het zal wel mannen logica zijn. Waarom ze alles vergeten? Ons vermoeden is dat de dingen die wij vertellen niet belangrijk zijn en zij heel druk zijn met…. alles. Wat wij vrouwen natuurlijk nooit zijn en vergeet vooral niet dat mijn vriendin ook nog eens zwanger is. 

Mijn man is absoluut de man waar ik oud mee wil worden, maar dat hij nu al meer vergeet dan mijn eigen vader doet, is toch wel een heel klein minpuntje… Desalniettemin zit ik toch elke keer dat mijn hunk weer thuis komt op een roze wolk, dan kunnen we weer even genieten van onze witte broodsweken… Totdat hij weer van alles vergeet… En mijn vriendin en ik daar heerlijk sarcastisch alla geer en goor over kunnen “klagen” tegen elkaar. 

Hoe voelt dat nou getrouwd zijn? Hoe zijn die weken erna? Is het anders? Ja het is echt anders. Ik ben trots dat ik zijn vrouw mag zijn. En nagenieten doen we nog steeds, ook op afstand. Brieven van diverse instanties dat je voortaan met je aangetrouwde naam aangeschreven zal worden, mensen die je feliciteren en trouwfoto’s die binnenkomen! Je nieuwe naam gebruiken en natuurlijk de ring om je vinger! Maar bovenal naast je hubbie kunnen lopen trots en gelukkig zijn dat hij jouw man is. 

Back to reality… Ja zeker. Maar wel met een gouden randje ❤️

Volgende blog lees je meer over de trouwbeurs, creativiteit en zelfs een saaie vergaderzaal kan worden omgetoverd tot een romantische ceremonielocatie!