j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

D-day!

Vandaag is het dan zover. De dag waar wij sinds vorig jaar juli naar uit hebben gekeken. Vind ik het spannend, ben ik zenuwachtig? Eigenlijk sta ik best relaxed op in mijn ouderlijk huis, in mijn eigen slaapkamer. Paps heeft een lekker licht ontbijtje gemaakt en zijn nuchterheid houdt mij ook tijdens het ontbijt nog steeds rustig en kalm.

Voordat ik het weet staat mijn slaapkamer vol met waardevolle vriendinnen en Tamara de fotograaf, mijn haar en make-up wordt gedaan door de 1, de ander helpt mij samen met mam mijn jurk aan te doen en nog 1 gaat door de knieën om mij te helpen de schoenen aan te trekken. Stuk voor stuk toppers. Dit is al genieten! Alles gaat goed en ontspannen, ik moet alleen niet in de spiegel kijken. Dan voel ik toch een paar tranen… het is allemaal zo bijzonder.

Het is zo ver, mijn verloofde is in aantocht en dan voel ik toch even de zenuwen. Hoe zal hij mij vinden? Is deze jurk precies wat hij wil, na wel 100 afleveringen van say yes to the dress te moeten kijken en bij elke jurk zeggen wat er mooi aan is ;-)? Hoe zal hij er uit zien? Ik vind zelf dat ik ontzettend heb getroffen met de looks van mijn hubbie to be, maar hoe zijn keuze met een pak zal zijn?! Ik heb geen idee. De meiden zijn de deur uit, pap en mam staan buiten en alleen mijn lieve nichtje staat naast mij, mijn hand vast te houden. Mijn hart slaat letterlijk over als ik hoor; mama doe de deur nou open.. Ademhalen (ik voel het moment nu nog)…

En daar staan mijn mannen!! Wat ben ik trots. Wat zijn ze mooi samen! Onze dag is nu dan ook echt begonnen. Na een leuke, gezellige fotoshoot van mijn favo fotografen, gaan we op naar de locatie.

De ceremonie wordt heel mooi omlijst door de aanwezigheid van lieve, belangrijke vrienden en familieleden en door prachtige live muziek en zang van Match!

Voordat ik die locatie binnen ging had ik weer even de kriebels van de zenuwen. Maar toen ik mijn hunk zag was dat helemaal over. Nu wordt het echt en ik wil niets liever. Het is een emotionele, liefdevolle ceremonie. Het is zo bijzonder om te voelen dat het klopt. De nummers die wij samen van het voorjaar in de tuin hebben uitgekozen komen helemaal tot zijn recht. Oprecht, voor ons omdat de tekst zo klopt met wie wij zijn en wat wij voor elkaar voelen.

Wij zijn GETROUWD, MR & MRS! Signed, sealed, delivered.. I’m yours!!

Er wordt gedronken, taart gegeten en gekletst en ondertussen probeer ik samen met vriendinnen de lavendel, de strooilavendel wel te verstaan, (onder)uit mijn jurk te krijgen. Het was een leuk idee die lavendel, maar dat ze zo enthousiast zouden gaan gooien…

Mijn man, ja nu mag ik het zeggen, en ik vallen van de ene in de andere verbazing. De styling heb ik uitgebreid beschreven en doorgenomen. Maar dat ze het voor elkaar hebben gekregen om precies datgene te doen wat wij voor ogen hadden. Het is echt prachtig geworden. De diner tafel is in een vierkant gezet, iedereen kan elkaar zien en hij is perfect aangekleed. Het geluk hadden wij dat we buiten konden eten en de sfeer van de bomen en de hoeve komen met deze aankleding volledig tot zijn recht. Een intieme, romantische en genoeglijke sfeer.

Een spetterend feest met zoveel lieve vrienden & vriendinnen, familie, collega’s, zelfs vriendinnen van toen ik nog heel klein was, waren op deze prachtige avond met ons om onze liefde te vieren. Een dj met saxofonist die zelfs tantes (die ik nog nooit heb zien dansen) op de dansvloer kreeg maakte het helemaal af!

Dankzij al deze lieve mensen hebben wij onze droombruiloft gehad! We hebben gelachen, gehuild, genoten, ons geliefd gevoeld en onze liefde gevierd!!

Dit wil toch iedereen?!

Wil je meer weten over de aankleding, planning en organisatie van onze bruiloft? Vul het contactformulier in en ik zal je vertellen waarom ik zo ontspannen kon zijn tijdens deze mooie dag!