j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

First things first; de voorbereidingen van onze bruiloft!

En voorbereidingen die hebben we gehad. Maanden van te voren al. Van het draaiboek bestaan waarschijnlijk wel 10 vernieuwde versies. Mijn creatieve brein heeft de afgelopen maanden op volle toeren gedraaid en…. I love it!
En deze keer kon ik helemaal los gaan op mijn eigen bruiloft, onze bruiloft! ;-).

Het thema is lavendel, rustiek, romantisch, stoer en rustgevend! Een thema wat ook mannen aanspreekt. Maar als het thema lavendel is moet er natuurlijk ook lavendel zijn. Bij 1 van mijn leveranciers heb ik een grote doos vol met gedroogde lavendel en strooilavendel besteld. Dat was het begin van een uitgebreid styling project.
Moodboards zijn gemaakt, alle ideeën zaten in mijn hoofd en het uitwerken kon beginnen.Zelfs mijn (toen nog) verloofde heeft aan de eettafel op zondagmiddag zitten knutselen. De woensdag voor de bruiloft (wij trouwden op vrijdag) zijn alle bloemen opgehaald. De leverancier had op de veiling speciaal gekeken naar witte bloemen en bloemen in lavendel tinten. Mijn eerste aanblik op de bloemen maakte mij meteen hebberig. Alle soorten en maten meegenomen en de woonkamer omgetoverd tot een eigen bloemenkraam. Het maken van alle bloemstukjes, versiersels en boeketjes kon beginnen. Hier draai ik mijn hand niet voor om, ik word hier zo gelukkig van. Een aantal handige stylinghulpen hebben die dag geassisteerd en ik moet zeggen die hulp was best fijn. Als bride to be en Weddingplanner wil je alles perfect hebben maar natuurlijk ook zelf de controle hebben.

Donderdag had ik de dag voor mijzelf genomen. Na al het harde werken aan de voorbereidingen, besprekingen, draaiboeken bijwerken enzo vond ik dat een dagje lekker tutten er ook gewoon bij hoort. Drie en half uur heb ik heerlijk bij mijn favo beautysalon gezeten met dito favo nagelstyliste! En of dit ontspanning is. Wij voelen elkaar top aan dus binnen de kortste keren hebben wij de grootste meisjeslol die je kan hebben, over dingen die volgens mannen waarschijnlijk helemaal niet grappig zijn.
S’avonds worden alle stylingspullen ingepakt in diverse auto’s en vertrek ik richting mijn ouderlijk huis. Voor nog 1 avond mag ik nog een keer lekker genieten van het kind zijn bij paps en mams. Morgen is de grote dag!