j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Just happy things!

En dan is het alweer 2017, lees lente 2017 :-o. Echt hoog tijd voor een blog. Want wat is er de afgelopen maanden veel gebeurt. En wat staan er voor ontzettend leuke dingen op de planning.

Naast de geboorte van onze dochter, Lily Rose <3, wat absoluut één van de mooiste gebeurtenissen is geweest van het afgelopen jaar. Is er ook zakelijk heel veel moois gebeurt. Wij hebben voor veel bruidsparen wat kunnen betekenen, op het gebied van styling en ceremoniemeesterschap. En ondanks dat ik al lang met verlof was kon ik het toch echt niet laten om bezig te zijn met de mooiste baan ter wereld.

Na het trouwseizoen kwamen er nieuwe uitdagingen om de hoek. Ik had C’est la Vie Weddings aangemeld voor de #Engagednl beurs in het voorjaar van 2017 in Rotterdam. Nooit verwacht dat ik er dan ook echt zou staan. Maar wat een belevenis was dat! Samen met mijn schoonvader hebben wij de
stand opgebouwd. En de zaterdagochtend samen met lieve vrienden de finishing touch aangebracht. Anders dan anders maar zeker opvallend. En twee dagen lang heb ik mijn stem weggepraat met super leuke en enthousiaste bruidsparen. Maar naast de bruidsparen waren ook de collega’s erg leuk. Wat weer handig is voor mijn netwerk. De tweede dag werd ik ontzettend goed ondersteund door mijn nichtje Daniëlle, thanks lieverd, love ya big time!!!

Naast netwerken, afspraken met nieuwe bruidsparen, bruiloften verzorgen, administratie enzovoorts, vind ik het ook heel erg belangrijk om mijn kennis steeds verder bij te spijkeren. Dit betekend dat ik in 2016 een aantal workshops heb gevolgd bij Bloemenmeisjes, waarvan één styling zelfs gepubliceerd is op een internationaal weblog! De workshops leren mij vooral uit mijn comfort zone te gaan en nog meer uit de styling te halen. Hierdoor komen locaties beter tot zijn recht en kan ik bruidsparen nog meer aanbieden.

En wat gaan we dit jaar doen?

Het jaar begint bijzonder! Out of the blue hebben wij zomaar een ZIWA award gewonnen, voor beste weddingplanner in de regio. Dit is een internationale award waarbij gestemd wordt door professionals en voor mij dus een groot compliment!

Voor dit jaar hebben wij ook alweer een workshop gepland. En deze wordt zooooo gaaf. Ik sta letterlijk te trappelen. Samen met een aantal fotografen ga ik, onder de bezielende leiding van Madame Poppy en Best Day Ever Events, een workshop volgen in IJsland! Wat? Ja serieus in IJsland!! Hoe cool is dat? Samen met Naila van Best Day Ever Events ga ik de styling verzorgen voor de fotografen. Kortom een te gave workshop in IJsland van één van de beste bruiloftstylisten (of misschien wel gewoon de beste) van Nederland! Vandaag hebben wij de eerste meeting over de voorbereidingen, super spannend allemaal, maar zo ontzettend veel zin in!

Een aantal mooie samenwerkingen zijn er gecreëerd. In het bijzonder die met SilverLining. Naast dat Loes (creatieve geest van SilverLining) en ik zakelijk (en vriendschappelijk ;-)) een ontzettende klik hebben, word ik ontzettend geïnspireerd door haar. Dit resulteert in stylingen die één zijn met de stationery, die nog net wat verder gaan en die vlekkeloos in elkaar overlopen.

De eerste styled shoot hebben wij inmiddels ook al achter de rug. Op het strand en al was het nog niet hartje zomer… Zo voelde het wel. Wat een prachtige beelden. Ben je benieuwd naar de beelden, volg ons dan op social media.

Maar er staan ook nog een aantal hele gave styled shoots gepland, met ik kan wel zeggen topleveranciers. Ik noem bijvoorbeeld een Sax With the DJJan Persoon (mijn favorieten mannen uit de trouwbranche ;-)), SilverLining, Wit Photography en ga zo maar door. De styled shoots worden echt te gek.

En natuurlijk staan de mooiste bruiloften gepland. Ennnnn staan wij 30 september en 1 oktober in de WestergasFabriek op de beurs #Engagednl.

Kortom er staat mij en het team van C’est la Vie Weddings weer een prachtig jaar te wachten! And i can’t wait.

Het volgende blog gaat over styled shoots! Dus hebben jullie nog inspiratie nodig voor jullie bruiloft… Dan is dat blog zeker een aanrader!

Stationery SilverLining Fotocredits: www.wit-photography.com

Styling C’est la Vie Weddings Fotocredits: www.wit-photography.com

Fotocredits: http://www.wit-photography.com

Styling C’est la Vie Weddings Fotocredits: www.wit-photography.com

Styling C’est la Vie Weddings Fotocredits: www.wit-photography.com

Styling C’est la Vie Weddings Fotocredits: www.wit-photography.com