j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Maatpak, trouwpak of kostuum, hoe zullen we het noemen?

Deze keer hebben wij een Gastblog van Michael & Giso, dé trouwpak/ maatpak leverancier. Het leuke van Michael & Giso is dat er heel veel keus is, in zowel materialen als kleur. Inmiddels is wel duidelijk dat wij een door de hele dag genomen stijl belangrijk vinden. Dit is immers jullie persoonlijke en unieke bruiloft. Bij Michael & Giso kan je jouw maatpak afstemmen op de stijl en kleur van jullie bruiloft. Lees en get inspired:

“Belangrijker is dat jij jezelf goed voelt op je trouwdag en dat jouw outfit past bij de locatie, het seizoen, de bruid en de sfeer die jullie willen creëren.

Door te kiezen voor een echt maatpak ben jij verzekerd dat je de best geklede man van de dag bent. Een echt maatpak gaat echter verder dan alleen maten opnemen, niet ieder maatpak is ook echt maatwerk! Een goed opgeleide tailor weet je sterke punten te accentueren en denkt een paar stappen vooruit.

Heb je bijvoorbeeld al de schoen gekocht die je graag wilt dragen? of is de stijl van de bruidsjurk al bekend? dan wordt hier het pak op afgesteld, zodat alles perfect matcht.

Bij een echt maatpak wordt het model bepaald aan de hand van je postuur. Samen met behulp van je tailor wordt het pak geheel samengesteld en worden de details verwerkt. De soort stof, de schoudervulling of het juiste reverse kan je optisch versmallen of juist verlengen waar nodig.

10 tips in de zoektocht naar jouw trouwpak!

1. Een ECHT kwalitatief pak hoort altijd van 100% organisch materiaal te zijn.

2. Een goed pak heeft uitsluitend hoorn of parelmoer knopen. NOOIT KUNSTSTOF

3. Controleer of de knopen op het manchet open kunnen dit MOET kunnen

4. Pak het jasje stevig vast bij de mouw en kijk of het kreukt, een GOED pak kreukt niet

5. Zorg ervoor dat je overhemd altijd EXACT matcht met de jurk, wit is GEEN optie.

6. Om er goed uit te zien in je trouwpak heb je MINIMAAL 3tinten nodig. Een blauw pak met witte das is SAAI en mist een accent.

7. Vraag met welk binnenwerk het pak uitgerust is.

8. Vraag altijd waar de pakken worden gemaakt. (in Italië is GEEN atelier, alleen stoffenhuizen)

9. Zorg ervoor dat JIJ je goed voelt in het pak.

10. Uiteraard staan wij graag voor je klaar;)

Wil je meer weten of heb je interesse in een trouwpak van Michael & Giso, neem dan contact op! Ennee kom je toevallig naar #Engagednl? Niet alleen wij staan daar maar Michael & Giso zijn er ook.