j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top
trouwen weddingplanner eventplanner bedankjes

Trouwkaarten en huwelijksbedankjes in thema

Het plannen van een bruiloft is nog wel eens lastig. Daarom is het inschakelen van een Weddingplanner erg handig. Een Weddingplanner kan je helpen met veel dingen. Zo hoeven jullie, jullie niet meer druk te maken om bepaalde details, de Weddingplanner doet het! Laat een Weddingplanner jullie helpen, bijvoorbeeld met het regelen van een ceremoniemeester, ideeën, adviezen en oplossingen bedenken, (helpen bij) het boeken van jullie huwelijksreis en veel meer!

Maar een Weddingplanner kan jullie ook helpen met de kleine, maar belangrijke details. Bijvoorbeeld voor het regelen van jullie trouwkaarten en/of huwelijksbedankjes. Wij, als LocoMix, bieden de perfecte trouwkaarten en aardigheidjes voor genodigden aan voor op jullie bruiloft. Met onze team zorgen wij telkens weer voor nieuwe ontwerpen voor op de kaarten/bedankjes. De producten zijn daarbij geheel te bewerken in jullie eigen stijl!

Originele trouwkaarten

Bij ons heb je voor ieder wat wils. Wij bieden keuze uit een groot assortiment aan trouwkaarten. Zijn jullie opzoek naar originele trouwkaarten? Dan hebben wij wat jullie zoeken! Wat dachten jullie van een trouwkaart in blik? Met het BliQje wordt jullie trouwkaart verpakt in een blikje, in plaats van een envelop. De genodigden zullen zeker weten verrast worden, omdat ze een blikje niet vaak tegen zullen komen tussen hun poststukken. Of een trouwkaart in een fles! Erg leuk als jullie een themabruiloft hebben.

Jullie gaan natuurlijk trouwen, dit is erg groot nieuws! Hoe denken jullie erover om dit ook groots aan te kondigen aan jullie familie en vrienden? Met de Trouwposter is dit mogelijk! De genodigden ontvangen een poster van A2 óf A3 formaat. Ook leuk, om de avond gasten een aparte trouwkaart te geven naast de Trouwposter. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden.

weddingplanner trouwkaarten giveaways bedankjes

Winterbruiloft huwelijksbedankjes

Hebben jullie een winterbruiloft? En zijn jullie daarbij opzoek naar originele en persoonlijke huwelijksbedankjes? Dan helpen wij jullie met het vinden van de leukste huwelijksbedankjes. Wat dachten jullie van bedankjes met ingrediënten voor warme chocolademelk? Deze bieden wij aan in een doorzichtige kubus (Chocolate & Mellow Box), een tube (Hot Chocolate Tubes) en in een zakje (Hot Cocoa Pack). Ook krijgen ze een gepersonaliseerd kaartje/sticker.

Wat ook leuk is als attentie bruiloft voor de huwelijksgasten zijn onze leuke sterretjes (Love Sparklers) die erg passend zijn bij een winterbruiloft! Deze worden per drie stuks verpakt in een doorzichtig zakje, met een bijhorend kaartje. Steek met alle gasten de sterretjes aan en zorg voor de leukste herinneringen aan jullie bruiloft. De gasten kunnen na jullie winterbruiloft ook nog plezier hebben met de Love Sparklers.