j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Uitdagingen!

Ik ben dol op uitdagingen! Vooral omdat ik dan mijn creativiteit volledig kan benutten. Toen ik benaderd werd door Leerhotel het Klooster om mee te doen met de trouwbeurs gekoppeld aan de Open Toptrouwlocatie Route, hoefde ik daar geen moment over na te denken. Natuurlijk doe ik mee maar dan wel op 1 voorwaarde: 1 zaal waar ik de mogelijkheden wil laten zien van wat je kan doen met een locatie door middel van styling.

En die zaal die heb ik gekregen!

Laten we even vooropstellen dat ik het Klooster een locatie vind met heel veel mogelijkheden en met heel veel stijl en uitstraling. De zaal die geopperd werd is een ruimte met zeker een speciale sfeer en uitstraling, als je door de saaie vergaderzaal heen kan kijken en de mogelijkheden kan zien…

Ik heb het geluk dat als ik een ruimte binnenloop meteen allemaal ideeën krijg hoe je een bepaalde ruimte kan stylen. Vind je het zelf moeilijk om te bepalen welke stijl bij jullie past en hoe je deze kan uitwerken in jullie bruiloft? Begin dan met opschrijven of van het uitzoeken van foto’s (pinterest) van dingen bij jullie passen! Zijn jullie bijvoorbeeld gek van films van een bepaalde periode? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om dat als basis te gebruiken en dit verder uit te gaan werken.

Bij het Klooster vond ik het belangrijk dat de sfeer van de locatie naar boven werd gehaald. Romantisch, landelijk maar wel in twee verschillende kleurstijlen.

Voor het ceremoniegedeelte koos ik voor zacht roze met wit. Hierdoor kwamen de donkerbruine kloosterbanken nog mooier naar voren en ontstond er een zachte intieme sfeer. Door hoepels met rozen aan het plafond te hangen, werd het oog niet meer getrokken naar de felle/ongezellige/kille tl-lampen maar naar de zachtroze rozen die boven de kloosterbanken hingen !Het dinergedeelte van de zaal mocht frisser en wat stoerder. Hiervoor heb ik dan ook gekozen voor meer kleur. En wat hardere kleuren. Door bijvoorbeeld kant te gebruiken maak je de stoerdere kleuren weer wat liever.

Samen met mijn man ben ik een dag aan de knutsel gegaan. Ik ben dan helemaal in mijn hum… Mijn man zelf vindt het na een half uurtje iets minder grappig! En haakt iets eerder af. Ik ben natuurlijk super blij met zijn hulp, want zonder hem was ik toch echt wel iets langer bezig geweest. Maarrrrrr afgezien van zijn steun heeft hij ook hele handige opmerkingen, die ik graag gebruik als tips! Oké niet overdrijven, soms zit ik er ook niet op te wachten. Maar al met al is het toch best handig…..

Tip 1: Lees tussen de regels door tijdens het mopperen van je hubbie to be, wanneer jullie bezig zijn voor jullie mooie dag! Want
wellicht kan je dan wel inspiratie opdoen voor jullie bruiloft, zodat er ook een beetje rekening wordt gehouden met de man….

Tip 2: een bruiloft is voor de meeste bruidsparen echt een vrouwending!! Maar mannen; jullie inspraak is meer dan welkom! Want met jullie wensen, hobby’s en favorieten kan ook zeker rekening gehouden worden.

De volgende uitdaging staat voor mij alweer voor de deur. De prachtig mooie  Armen de Poth in Amersfoort!!! Een hele intieme, sfeervolle locatie. Deze oude gebouwen zijn gerenoveerd maar met behoud van alle oude details. En er komen nog meer locaties! Zodra een locatie gestyled is hou ik jullie zeker op de hoogte.

Weet jij niet hoe je jullie trouwlocatie moeten aankleden in de sfeer die bij jullie past en waar je moet beginnen? Of hoe je de wensen van jouw lief uit kunt werken in jullie bruiloft? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies!!