j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Bruiloft Styling

Op Pinterest hebben jullie vast al de mooiste plaatjes en ideeën voorbij zien komen. Het combineren van al die plaatjes en het samenstellen van jullie eigen stylingplan is nog niet zo makkelijk. Hebben jullie zelf een bepaalde stijl in gedachten of heb jij een voorliefde voor een bepaalde kleur? Maar jij weet niet hoe je deze stijl precies kan verwerken in de trouwdag? C’est la Vie Weddings & Events verzorgt met alle liefde de styling van jullie bruiloft.

Persoonlijke, unieke styling

In een eerste gesprek luisteren wij naar alle wensen en behoeften. Zoeken wij jullie stijl en kijken wij naar jullie persoonlijke touch. Zodat jij een eigen, unieke, persoonlijke bruiloft krijgt. Het maken van een eigen moodboard geeft alvast een eerste indruk. Uiteraard helpen wij jullie hier mee.

Hebben wij een klik?

Wij gaan een stylingsplan en offerte maken. In het stylingplan zullen wij jullie droombruiloft uitwerken. Als jullie akkoord gaan, gaan wij voor jullie aan de slag. Aan de hand van dit plan gaan wij de droombruiloft tot in de puntjes uitwerken, eventueel samen met de door jullie gekozen leveranciers.

DIY bruiloft styling

Do It Yourself is helemaal hip. Zelf ook creatief en wil je zelf aan de gang met de aankleding van de bruiloft? Wij helpen jullie hier mee, door bijvoorbeeld mee te denken voor DIY items, zodat jij een eigen stempel kan drukken op de bruiloft. Zoals custom- made give aways! Dit kan natuurlijk in combinatie met ons stylingplan.

Kosten

Wij stellen een op maat gemaakte offerte op, afgestemd aan alle wensen en behoeften. Wil je meer weten over de te gekke styling ideeën van C’est la Vie Weddings & Events? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

PERSOONLIJK

Wij vinden het belangrijk dat jullie gasten persoonlijke kenmerken van jullie op de trouwdag zelf. De styling moet bij jullie passen, dit kan zijn in bijvoorbeeld de kleur van de styling maar bijvoorbeeld ook door specifieke details goed uit te werken.

UNIEK

Wij geloven dat elk bruidspaar uniek is. Daarom werken wij niet met standaard pakketten en zullen wij dezelfde locatie niet elke keer dezelfde styling geven. Heb je een foto voorbeeld van een styling die jij heel erg mooi vindt? Wij zullen er voor zorgen dat ook deze styling uniek is en niet een kopie van de foto die jij aan ons hebt laten zien. Door de styling wordt de door jullie gekozen locatie versterkt en niet overgenomen.

TOT IN DETAIL

We love details!! Hoe leuk is het als je gedurende dag de styling in kleine details terug ziet komen? Dat kan al beginnen in de stationery, die natuurlijk helemaal past bij de gekozen styling.

Jolanda straalt professionaliteit uit en is zeer secuur in haar werk. Hierdoor hebben wij zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf geen enkel momentje stress ervaren.

TOM & LAURA

Ze houdt zich goed aangemaakte afspraken en denkt mee. Ze heeft een mooi stylingplan gemaakt, waaruit duidelijk werd dat ze onze wensen goed geïnterpreteerd heeft. Echt een aanrader!

JORIS & LAURA

Alles is achter de schermen super geregeld en alles zag er ook prachtig uit. We hebben daardoor ontzettend kunnen genieten!

ROMANO & MARGOT