j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Ceremoniemeester

Organiseren en plannen jullie de bruiloft graag zelf? Maar wil jij op de dag niks aan het toeval overlaten? Vind jij het fijn dat een ervaren, enthousiaste en professionele ceremoniemeester jullie en de gasten op de bruiloft in de watten legt en alles tot in de puntjes regelt?

Dan levert C’est la Vie Weddings & Events jullie de ceremoniemeester die er voor zorgt dat jullie dé droom dag krijgen die jij voor ogen hebt. In een vrijblijvend gesprek neem ik alle wensen, behoeften en de planning voor deze dag met jullie door. Waar mogelijk geef ik tips voor unieke en persoonlijke toevoegingen voor deze bijzondere dag.

Draaiboek

Ik stel een draaiboek op en alle gemaakte afspraken met de leveranciers worden kort voor de bruiloft nog eens gecheckt. Alles leg ik gedetailleerd vast in het draaiboek. C’est la vie Weddings & Events zorgt als ceremoniemeester dat jullie dag perfect verloopt.

Kosten

Aan de hand van alle wensen en behoeften voor jullie droombruiloft, stel ik een offerte samen. Elke bruiloft is maatwerk, dus neem vrijblijvend contact op voor meer informatie voor een Professioneel Ceremoniemeester van C’est la Vie Weddings & Events.

Voordelen Professionele Ceremoniemeester

  • Familie en vrienden genieten met jullie mee.
  • Optimaal genieten en ontspannen op en van jullie droomdag.
  • Geen stress en spanning of alles wel loopt zoals jullie dat in gedachten hebben.
  • Advies en inspiratie tips van een professional.
  • Een professioneel draaiboek zodat alle leveranciers precies weten wat zij moeten doen en waar rekening mee gehouden moet worden.
  • Een vast aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers.
  • Iemand met ervaring en die er op let dat de details tot in de puntjes worden uitgevoerd.
  • Plan B kan worden ingezet zonder dat iemand het merkt, zeker het bruidspaar niet.
  • Een vriend(in) of familielid als ceremoniemeester, maar alleen voor de leuke dingen? Geen probleem, wij werken prima samen en zorgen dat ook hij/ zij geniet van de dag.
  • Een Professionele ceremoniemeester is niet emotioneel betrokken.

PERSOONLIJK

Jullie trouwdag is een dag waar veel tijd en geld aan wordt uitgegeven. Natuurlijk willen jullie dan ook dat de dag zelf precies zo verloopt zoals dat jullie in gedachte. Onze ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie persoonlijke wensen en ideeën worden verwerkt in het draaiboek.

UNIEK

Elk bruidspaar is uniek. Zo moet jullie dag dus ook zijn, uniek. Dat betekent dat wij er voor zorgen dat de trouwdag niet verloopt zoals het in de boekjes staat (of jullie moeten dat willen natuurlijk). Maar dat de dag uniek is en past bij jullie.

TOT IN DETAIL

Het draaiboek wordt tot in elk detail uitgewerkt. Dat betekent niet dat wij de hele dag op de klok staan te kijken. Wél dat de hele dag verloopt zoals jullie dat tot in detail hebben aangegeven in het draaiboek. Onze ceremoniemeester bewaakt de details. Hierdoor wordt jullie bruiloft persoonlijk, uniek en tot in detail!