j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Events

U heeft een feestje te vieren, een event te plannen of u wilt de uitvaart van een geliefde aanpassen naar uw persoonlijke wensen..
Maar waar te beginnen? En het event moet er natuurlijk ook nog super uit zien. Precies zoals dat u in gedachte heeft. C’est la Vie Weddings & Events draait de hand niet om voor het organiseren van een event. Of het nou bedrijfsmatig of particulier is, wij denken graag met u mee. Ook voor de styling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken door heel Nederland.

Organisatie & Planning

Ziet u op tegen het plannen en organiseren van uw event? Door onze ervaring met het organiseren van bruiloften, draaien wij onze hand hier niet meer voor om. Inmiddels hebben wij een groot netwerk om ons heen opgebouwd. Waardoor wij ook de juiste leverancier voor u kunnen zoeken, denk hierbij aan fotografen, catering etc.

C’est la Vie Weddings & Events werkt aan de hand van een op maat gemaakt draaiboek. In dit draaiboek zullen al uw wensen worden opgenomen. Hierdoor weet u zeker dat uw event precies loopt zoals u in gedachte heeft. En wordt er niets aan het toeval over gelaten.

Styling

Uw event mooi stylen? Wij stylen elk event.
Dit kan een jubileum zijn, maar ook een verjaardag, business event, kerstdiner tot zelfs een uitvaart.

Wij vinden het belangrijk dat uw event persoonlijk en uniek is. Samen met u gaan wij kijken naar de stijl die bij u past. Aan de hand van bijvoorbeeld foto’s van Pinterest of ideeën die u heeft, gaan wij voor u een stylingplan opstellen in combinatie met een moodboard. Hierin vinden wij het belangrijk dat de door u gekozen locatie wordt versterkt door de styling en niet wordt overgenomen.

Door goed te luisteren naar uw verhaal zorgen wij ook dat het event persoonlijk wordt. Dit kan betekenen dat er details worden uitgewerkt die passen bij u als persoon, of die passen bij uw bedrijf. In het stylingplan zullen wij unieke details meenemen. Denk aan details die echt out of the box zijn, die u en uw gasten niet eerder gezien hebben. Hierdoor wordt uw event echt uniek!

Custom

C’est la Vie Weddings & Events gelooft niet in pakketten. Elk event is anders. Daarom bieden wij u een offerte op maat aan. Wij willen u altijd de kwaliteit kunnen bieden waar wij achter staan. Daarnaast denken wij dat dit alleen mogelijk is door persoonlijk en duidelijk contact.

Bent u benieuwd naar de offerte op maat voor uw event? Neem vrijblijvend contact met ons op. Door te bellen naar 06-12828472 of mail naar jolanda@cestlavieweddings.nl

PERSOONLIJK

Elk event is persoonlijk, ook als het een bedrijfsmatig event is. Wij vinden het belangrijk dat uw persoonlijke kenmerken naar voren komen in het event. De gasten zullen daardoor herkenning punten hebben waardoor uw event onvergetelijk wordt en waar nog lang over wordt gesproken.

UNIEK

Natuurlijk wilt u niet een event wat een ieder ander had kunnen geven. U wilt een uniek event. Is dat nou precies datgene wat wij ook willen. Samen met u óf voor u zullen wij opzoek gaan naar
details die uw event uniek maken. Dit kan alleen al een bepaalde stijl zijn.

TOT IN DETAIL

Als u een event organiseert en u wilt het goed doen. Werk het dan ook uit tot in de details. Niet alleen de styling maar ook het programma wordt door onze planners tot in detail uitgewerkt. Zo weet u zeker dat het event loopt zoals dat u in gedachte heeft. En dat u en uw gasten een volledig onbezorgde tijd hebben.

Jolanda straalt professionaliteit uit en is zeer secuur in haar werk. Hierdoor hebben wij zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf geen enkel momentje stress ervaren.

TOM & LAURA

Ze houdt zich goed aangemaakte afspraken en denkt mee. Ze heeft een mooi stylingplan gemaakt, waaruit duidelijk werd dat ze onze wensen goed geïnterpreteerd heeft. Echt een aanrader!

JORIS & LAURA

Alles is achter de schermen super geregeld en alles zag er ook prachtig uit. We hebben daardoor ontzettend kunnen genieten!

ROMANO & MARGOT