j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Trouwen of Elopement op IJsland

Hou je van de natuur en een minimalistische styling? Dan is IJsland echt het perfecte land voor jullie. De wijdse uitzichten veranderen om de vijf minuten. Verliefd word je op de geweldige kerkjes, die je nergens zo bijzonder zijn als daar. Gebruik de indrukwekkende natuur om je styling compleet te maken. Waarom minimalistisch? Dit land heeft weinig nodig, wat kleine details en een bijpassende stationery zorgt voor een onvergetelijke dag, weekend of week.

Sandy Beach Wedding

De zon die je een warme gloed geeft, een wind die zachtjes door je haren waait, je voeten in het zand… Een intieme ceremonie op het strand, gevolgd door een diner voor twee met de ondergaande zon op de achtergrond. Is het iets te romantisch? Pas je styling dan aan door wat stoerdere materialen te gebruiken, of sterke kleuren.

Sprookjes Bruiloft

In het bos ligt een klein verscholen oud gebouwtje. Begroeid met klimop en bloemen in de kleur die bij jouw passen. Je voelt je een echte prinses! Bestaan die plekjes echt? Jazeker! In Nederland maar ook net over de grens in het noorden van Frankrijk heb je prachtige plaatsjes waar jouw sprookjes bruiloft waarheid kan worden.

Italian Style

Als ik zeg Bertolli, wie denkt er dan niet aan kruiden, tomaatjes en natuurlijk Italië. De sfeer, de gezelligheid, liefde en saamhorigheid van de beelden spatten van het scherm! Trouwen in Italië is een droom die uit kan komen, maar heb jij dat budget niet en wil je toch de Italian Style? Dat kan.. Gebruik verse kruiden, knoflookstrengen, geurende honingtomaatjes en veldboeketten. Een mooie vintage menukaart en naamkaartjes doen de rest.

/