j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top
C'est la Vie weddings oprichting

Off we go!

Daar gaan we dan het eerste blog. Naast het opzetten van C’est la Vie Weddings ben ik op dit moment heel erg druk met het controleren en het zetten van de laatste puntjes op de i, van mijn eigen bruiloft. Als weddingplanner weet je wat er allemaal bij komt kijken, maar als je dan in de schoenen van de bruid staat is het toch weer anders. Nee ik ben niet een hysterische-nagelbijtende Bridezilla. Plannen en organiseren geen enkel probleem. Wel een vreselijke  perfectionist.

En behalve dat wij in het zonnetje moeten komen te staan, willen wij datzelfde ook graag voor onze gasten. Het motto van onze bruiloft is dan ook; onze liefde vieren met de mensen die ons alle geluk van de wereld gunnen. Dat klinkt super goed, al zeg ik het zelf.. Maar jeetje wat een werk hebben wij ons op onze hals gehaald. Alles vind ik leuk en even speciaal en ik wil dan ook alles zelf bedenken en maken. Daarin ga ik misschien iets te ver.

Om een voorbeeld te geven… Mijn “hubbie to be” vindt, ondanks ons stoere thema lavendel, het toch nog wel een heel vrouwelijke bruiloft. Mijn creatieve denkmachine begint bij zo’n opmerking meteen te draaien, want ik wil juist dat de bruiloft ook mannen aanspreekt. Ik vind toch dat iedereen de liefde met ons mag vieren en mijn verloofde staat daar in natuurlijk op nummer 1.

En ja hoor… het idee is geboren. Mister Right krijgt zijn eigen mannenhoek op de bruiloft. Precies zo een plek waar mannen helemaal zich zelf kunnen zijn. Flessen drank op tafel, voldoende glazen, een doos met sigaretten en sigaren en ga zo nog maar even door.

Stylist trouwerij
Styliste bruiloft

Natuurlijk kan ik nu nog niet alle geheimen van onze bruiloft vrij geven want het moet nog wel een beetje een verrassing blijven. Foto’s zullen uiteraard op een later moment volgen. Eén ding staat voor mij als een spreekwoordelijke paal boven water, een bruiloft moet zowel voor een vrouw als een man zijn. Dus dames luister af en toe naar de enkele opmerkingen over jullie bruiloft van jouw man in spe, die hij zo nu en dan opeens in een verlaten ogenblik er uit gooit. Laat vervolgens je creatieve brein draaien, om zo een bruiloft te creëren die jullie allebei wensen.