j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top
Favorites

Onze Favorites

C’est la Vie Weddings & Events werkt met verschillende leveranciers samen, onze favorites! Hier in hebben jullie heel veel mogelijkheden en opties. Maar nieuwe leveranciers zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Trouwlocatie

Jullie zoektocht naar een droomlocatie is gestart. Waar begin je dan met zoeken? Het is belangrijk om allereerst op een rijtje te zetten hoeveel mensen jullie willen uitnodigen. Hierdoor zullen jullie zien dat vele locaties al snel afvallen. Waar willen jullie gaan trouwen, zijn jullie opzoek naar die mooie plek op het strand, kiezen jullie voor de Waddeneilanden om het heerlijke eiland gevoel te ervaren, of gaan jullie voor een hippe beachclub waar jullie daarna direct heerlijk kunt dineren en feesten? Ik weet het, dit is niet altijd een gemakkelijke keuze. C’est la Vie Weddings helpt jullie met het zoeken naar de trouwlocatie die perfect bij jullie droom bruiloft past.

Bruidstaart

De bruidstaart is voor veel bruidsparen een belangrijk onderdeel van de bruiloft. De standaard bruidstaart van vroeger is niet altijd meer de taart die voldoet aan wensen van nu. Het thema en de styling van jullie bruiloft kunnen jullie terug laten komen in jullie bruidstaart. Het proeven van bruidstaarten is een leuk uitje.

“De geschiedenis van de bruidstaart zou teruggaan tot de Romeinen. Op een Romeins huwelijksfeest werd op een plat tarwebrood getrakteerd. Tarwe had een symbolische betekenis, het stond voor groei en vruchtbaarheid. Door het breken van het brood door de bruidegom boven het hoofd van de bruid, zou het huwelijk gezegend worden met veel kinderen.”

Kinderbruidskleding

Kinderbruidskleding is tegenwoordig overal op internet verkrijgbaar maar heb je dan ook kleding die dan helemaal zit naar hoe jullie dit voor ogen hebben? Hoe mooi is het als de bloemenmeisjes en bruidsjonkers er uit zien om verliefd op te worden? Kies daarom een goede leverancier met verstand van zaken en de mogelijkheid om kleding passend te maken.

Bruidsfotograaf

De bruiloft, jullie droom dag, gaat in een grote roes voorbij. Ondanks dat C’est la Vie Weddings er alles aan zal doen om te zorgen dat jullie elk moment optimaal kunnen beleven, zullen er altijd momenten zijn die jullie misschien niet volledig hebben meegemaakt of die je toch nog heel graag terug wilt zien. Terug kunnen kijken naar mooie momenten, herinneringen op een manier vast leggen zoals jullie die beleefd hebben… Een hele belangrijke taak.

Jullie bruidsfotograaf. Past hij/ zij bij jouw stijl? Wil jij er 1, of misschien wel twee bruidsfotografen? C’est la Vie Weddings helpt met het vinden van de juiste trouwfotograaf.

Videograaf

Een videograaf zou ik altijd adviseren. De manier waarop de videograaf jullie bruiloft op beeld vast kan leggen is zo’n mooie bijzondere manier. Bij het kijken van de films kom je weer even helemaal terug in deze prachtige dag. De muziek samen met de beelden, maken jullie herinneringen weer levend. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Jan Persoon. Hij weet precies de juiste momenten vast te leggen.

Trouwkaarten

Wat moet je daar nou toch opzetten? En welke boodschap willen jullie eigenlijk brengen? Willen jullie een trouwkaart volgens tradities of een heel eigentijdse? Ook in een trouwkaart kan je al goed jouw stijl en thema van de bruiloft naar voren laten komen. Een goede grafisch vormgever kan hierbij helpen, om zo de eerste stap van de bruiloft op jullie manier naar buiten te brengen. Zij kan zelfs een hele stationary voor jullie samenstellen, om zo echt jullie stijl mee te geven. Kijk eens op de website van Silver Lining.

Trouwpakken

Oké oke, trouwen is toch over het algemeen echt een vrouwending. De jurk is echt wel één van de eye-catchers van de bruiloft. Maar wij als vrouw willen onze man ook in zijn mooiste zelf zien, toch? En dan natuurlijk ook nog in een perfect passend pak? Er zijn genoeg winkels te vinden voor mannenpakken. Maar een echt perfect passend maatwerk is andere koek. Ons favorite hierin is Michael & Giso. Zij hebben keus uit veel stoffen en alle pakken worden met de hand gemaakt in hun atelier in Leeds. Echt een aanrader.

Dit is nog maar een greep van trouwleveranciers waar jullie mee te maken krijgen om de droombruiloft waarheid te laten worden. C’est la Vie Weddings helpt met het selecteren van de juiste, bij jullie passende leveranciers. Kan voor jullie afspraken maken en zorgen dat alles goed geregeld is.