j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Sylvana

Weddingplanner & Ceremoniemeester

THIS IS MY STORY!

Your love is a story to share! Tell me your perfect love story!

Hi ik ben Sylvana. Sinds jaar en dag gaat mijn hart sneller kloppen van het plannen & organiseren. Niet zo maar een event, nee juist die meest betekenisvolle events die een grote impact achterlaten: Een huwelijk!

Met een opleiding Event Management & Weddingplanner als achtergrond, heb ik de kennis en ervaring om de meest onvergetelijke dag van jullie leven te organiseren. Daarnaast heb ik al ruime ervaring met het organiseren van events & weddings waaronder ook op Curaçao. Hier heb ik een jaar gewoond en gewerkt.

Gedreven door mijn passie voor organiseren, persoonlijk contact leggen maar bovenal anderen hun geluk verwezenlijken kan ik doen wat ik doe! Ik geniet daarnaast heel erg van het leven, precies zoals mijn bedrijf het omschrijft: C’est La Vie. Het leven is een feest en dat omarm ik elke dag. Momenten met vriendinnen, salsa dansen, samen zijn met familie, lekker eten & borrelen zijn de dingen die ik graag doe! Gezellig, spontaan en positief dat ben ik!

Ik ben een gepassioneerde weddingplanner waarbij ik heel veel waarde hecht aan persoonlijkheid. Bij mij staan jullie als klant volledig centraal. Ik werk voor, door maar bovenal met jullie. De kracht van co-creatie. Jullie wensen en ideeën in combinatie met mijn professionele kennis vormen samen de sleutel van het succes om jullie liefdesverhaal om te zetten in jullie droomhuwelijk.

Your love is a story to share! Tell me your perfect love story!

Willen jullie samen met mij jullie liefdesverhaal omzetten in een droomhuwelijk? Neem dan contact met mij op!

ZIWA
BWPN Award C'est la Vie

KENMERK

Wat mijn werk kenmerkt is vooral alles tot in details bedenken, uitwerken en
luisteren, echt luisteren, naar wensen en behoeften. Door het luisteren, het
kunnen uitwerken van jullie bruiloft of event. Jullie dromen werkelijkheid laten worden en meer dan dat.

What you see is what you get. Ik wil in mijn werk helder en duidelijk zijn en geef graag eerlijke adviezen. Daarnaast werk ik heel graag met mooie leveranciers samen, die net als ik kwaliteit erg belangrijk vinden.

French Wedding Style
Zank You
weddingplanner eventplanner trouwen bruiloft
Wat ik doe
Weddingplanner 0
Events 0
Ceremoniemeester 0
Organisatie & planning 0
Custom 0