j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Barn Boho wedding

De locatie had het bruidspaar al gekozen. Deze heeft een geweldig goed verbouwde paardenschuur waar heel veel unieke details bewaard zijn gebleven. Ze hadden al bedacht hoe de bruiloft en de locatie er uit moest gaan zien. Maar hoe krijg je dat voor elkaar en wie gaat het doen? Het bruidspaar zijn beide harde werkers en hebben ook nog twee kleine kinderen. Kortom hun handen vol en hoe leuk ze het ook vinden om het zelf allemaal te regelen en te doen, toch gaven ze de styling en het ceremoniemeesterschap liever uithanden.

De kleuren voor de bruiloft geel, wit met groen, materialen zoals jute en kant en gipskruid en gele bolletjes… (op de bolletjes komen we nog terug). Na verschillende Pinterest plaatjes, regelmatig overleg kwamen wij tot een stylingplan. Belangrijk was vooral dat de bruiloft laid back en relaxed is. Een ongedwongen sfeer maar waar niemand iets te kort kwam.

En boy o boy wat vonden wij het leuk toen het eindelijk de trouwdag was en wij aan de slag konden. Een paar dagen voor de bruiloft werd al duidelijk dat het geen droge dag zou worden. Menig bruidspaar zou volledig in de stress raken (en terecht overigens) maar dit bruidspaar niet. Volledig ontspannen en met het volste vertrouwen dat het goed zou komen gingen zij deze dag tegemoet.

Wat hebben wij genoten van deze dag, alles viel helemaal op zijn plek. Het bruidspaar en de gasten genoten en alles klopte. En de gele bolletjes… De bruid wilde heel graag gele bolletjes, ja het zijn bloemen maar hoe ze heten… Geen idee. Gewoon een leuke foto op Pinterest gezien. Maar wij hebben ze gevonden; ze worden ook wel Graspedia, drumsticks of mijn favoriet Woollyheads genoemd. En ja de bruid had gelijk, ze waren perfect voor deze bruiloft!

Nice to know: naast een ceremonie in de omgebouwde schuur of rond de schuur heeft deze locatie ook prachtige ceremonie locaties midden in het bos.

BRUILOFT:

Corinne en René

STYLING & CEREMONIEMEESTER:

C’est la Vie Weddings & Events