j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Bruiloft Nurdan
en Pieter

Dit is een bruiloft die ik zeker nooit ga vergeten. Na een oproep op Facebook kwamen Nurdan en C’est la Vie Weddings & Events met elkaar in contact. Zij hadden een geweldige locatie in Frankrijk gevonden en zochten een professional die ze kon bijstaan, die de styling van de locatie voor hen kon verzorgen en die op de dag zelf aanwezig was om alles in goede banen te leiden.

We begonnen met een trip naar Frankrijk naar een prachtig plaatsje in Nord Pas de Calais. Daar zijn we aan het brainstormen geslagen. Hebben we overleggen gepleegd en rond gekeken. Het stylingplan was ontstaan en de voorbereidingen konden worden gestart. Al mijn bruidsparen zijn enthousiast maar Nurdan springt er toch wel boven uit. Zij is iemand waar iedereen energie van krijgt, springt vrolijk in het rond maar kan ook terecht zakelijk zijn. De bruiloft duurde drie dagen, opbouwen – het huwelijk – en het afbouwen. Alle gasten (80) bleven slapen op de locatie en in de omgeving en hele locatie moest gestyld worden.

Zelfs over de locaties van de fotoshoot is nagedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten. En wat werd het een sfeervolle, 1001 nachten locatie. Compleet met ontbijt, goodiebags en afsluiten met een groot kampvuur. Wil jij ook trouwen in Frankrijk (of in een ander land) maar je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken? Wij helpen jullie hier graag mee!

BRUIDSPAAR:

Nurdan en Pieter

LOCATIE:

Isle de L’Authie

STYLING:

C’est la Vie Weddings & Events

Ceremoniemeester:

C’est la Vie Weddings & Events