j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

French Wedding/ Event style
maar dan in Nederland

Tijdens één van de workshops die wij hebben gevolgd hadden wij de mogelijkheid om deze prachtige landelijke locatie te mogen stylen. De geweldige Wisteria die op dat moment in bloei stond moest natuurlijk gebruikt worden.

Houd je van Frankrijk maar wil je je event liever in Nederland vieren? Hier kan dit! Combineer de romantische wisteria met kant en stoere materialen zoals leer, hout en donkere paarse kleuren. Deze combinatie geeft je een romantische maar sterke liefdevolle uitstraling. Het leer en de andere ruige materialen creëren een “edgy” look, precies wat wij precies wilden laten zien. Styling van een event hoeft niet alleen maar romantisch te zijn maar kan ook stoer en toch heel sfeervol.

Check ook eens de flower- chandelier.. Door een flower- chandelier te gebruiken wordt alles één geheel. De styling van bijvoorbeeld een diner tafel komt samen met de histeria door de flower chandelier. Helemaal compleet maak je het met een super toffe, romantische stationery. Denk eens aan een mooi naamkaartje bij het diner wat matcht met de uitnodiging.

Wil je meer weten of wil je ook graag zo’n mooi gestyld event? Neem dan
contact met ons via 06-12828472 of jolanda@cestlavieweddings.nl

STYLING & ORGANISATIE:

C’est la Vie Weddings & Events