j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Loes en Maarten

Soms ontmoeten je mensen waarbij het niet anders kan dan dat ze op je pad moesten komen. Bij Loes en Maarten is dit zeker het geval. Af en toe organiseren wij wel eens een winactie op facebook. Deze keer konden de deelnemers een stylingplan op maat winnen. En de winnaar was Loes, op haar vakantie bracht ik haar op de hoogte dat zij de enige echte winnaar was.

En vanaf dat moment was het raak, vele berichtjes, telefoontjes en dus zeer veel brainstormen samen hadden wij al twee stylingplannen opgesteld. De eerste werd aangepast nadat Loes zag dat er veel meer mogelijk was dan dat zij in gedachte had.

Zij hadden alle vertrouwen in ons en na een aantal steekwoorden en globale plannen die wij hadden gemaakt mochten wij los. Heerlijk als het een verrassing kan zijn voor het bruidspaar hoe het er uit komt te zien.

Stijl: Stijlvol, chique met een festivaltintje.

Er werd gekozen voor een ceremonie bruiloft aan het water, onder een prachtige boom. Ook bij deze bruiloft moest er op het laatste moment besloten worden om binnen te trouwen. Maar YES, wat pakte dat goed uit!

De bruiloft werd echt een “one of a kind” bruiloft. Met verrassende details en super lieve goodiebags voor de gasten.

BRUIDSPAAR:

Loes en Maarten

STYLING:

C’est la Vie Weddings & Events

PLANNING & ORGANISATIE:

C’est la Vie Weddings & Events