j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Rainy Bohemian

WAUW was deze bruiloft in 1 woord. De planning was om een gedeelte van de bruiloft binnen plaats te laten vinden en een gedeelte buiten. Echter op de dag zelf stopte het van de regen…

Hoe het begon: Nicole en Martijn benaderde C’est la Vie Weddings voor de styling van hun bruiloft. Zij hadden al wel wat ideeën en na een persoonlijk gesprek hebben wij hun wensen verwerkt in een stylingplan. Dit plan bleek precies datgene te zijn wat zij voor ogen hadden.

Bohemian maar niet te romantisch. Het rosé goud en krachtige kleuren van de bloemen in combinatie met de geweldige jurk van Nicole creëerde het plaatje wat zij wilde. Dit was echter wel gebaseerd op een ceremonie die buiten plaats zou vinden met een romantische kanten backdrop op de achtergrond en de mooie Kralingse Plassen. De natuur dacht hier echter anders over en zorgde ervoor dat het roer volledig om moest. De gehele bruiloft moest binnen plaats vinden.

Met een paar kleine aanpassingen, de perfecte kleuren en materialen combinaties en de super toffe locatie werd de bruiloft nog mooier dan wat gehoopt werd. Het diner vond stijlvol plaats op de eerste verdieping met alleen maar grote ramen en uitzicht over de plassen. Een minimalistische aankleding met een wijds uitzicht.

Hoe tof is het dat de ceremonie ’s avonds plaats vond? Alle gasten namen plaats op de witte weddingchairs en het bruidspaar kon plaats nemen op het podium voor hun gewenste backdrop en een super gave muur als achtergrond die het helemaal af maakt.

BRUIDSPAAR:

Nicole en Martijn

STYLING:

C’est la Vie Weddings & Events