j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top
Reviews

Reviews

C’est la Vie Weddings & Events vindt beoordelingen van cliënten erg belangrijk. Het is de beste manier om erachter te komen wat goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn. Referenties en ervaringen van bruidsparen en andere cliënten die u voorgingen zorgen ervoor dat u beter een inschatting kunt maken van de kwaliteit van onze diensten.

Romano & Margot

“Voor onze bruiloft hadden we een vriendin gevraagd als ceremoniemeester. Toen bleek dat er op de dag zelf toch meer moest gebeuren dan verwacht zijn we vrij last minute op zoek gegaan naar een professionele ceremoniemeester die onze vriendin kon helpen. Uiteindelijk zijn we bij C’est la vie Weddings uitgekomen en werden we echt perfect geholpen. Van tevoren hebben we alles goed doorgesproken, geen wijziging in het draaiboek was te veel en op de dag zelf hebben we alles helemaal los kunnen laten. Alles is achter de schermen super geregeld en alles zag er ook prachtig uit. We hebben daardoor ontzettend kunnen genieten!”

Achmed & Tessa

”Eindelijk is het zover onze bruiloft! Ook jij hebt hier helemaal naar toegeleefd! Dankjewel voor het meehelpen om onze droomdag te realiseren. Mede dankzij jou hebben wij zo relaxed naar onze dag toegeleefd, omdat alles tot in de puntjes was geregeld en daardoor genieten wij intens van ons huwelijksweekend. Je bent een kanjer.”

Zelf een review schrijven?

Dat kan op de volgende sites:

Facebook
Zank You
Toptrouwbedrijven
The Perfect Wedding