j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top
Reviews

Reviews

C’est la Vie Weddings & Events vindt beoordelingen van cliënten erg belangrijk. Het is de beste manier om erachter te komen wat goed gaat en waar verbeteringen mogelijk zijn. Referenties en ervaringen van bruidsparen en andere cliënten die u voorgingen zorgen ervoor dat u beter een inschatting kunt maken van de kwaliteit van onze diensten.

Tom & Laura

“Op 1 juli 2016 hebben wij elkaar het JA-woord mogen geven. Na een eerste ontmoeting met Jolanda wisten wij meteen dat zij DE juiste persoon was om ceremoniemeester te zijn op onze grote dag! Jolanda straalt professionaliteit uit en is zeer secuur in haar werk. Hierdoor hebben wij zowel tijdens de voorbereidingen als op de dag zelf geen enkel momentje stress ervaren. Behalve de nodige ‘wedding vlinders’ dan ? C’est la vie Weddings, bedankt!!”

Joris & Laura

“Jolanda is een super lieve dame die echt wel weet waar ze het over heeft. Ons kennismakingsgesprek was supergezellig. Ze houdt zich goed aangemaakte afspraken en denkt mee. Ze heeft een mooi stylingplan gemaakt, waaruit duidelijk werd dat ze onze wensen goed geïnterpreteerd heeft. Ze is onwijs creatief en zorgt er met haar enthousiasme en creativiteit voor dat de aanloop naar de bruiloft ontspannen verloopt. Echt een aanrader!”

Romano & Margot

“Voor onze bruiloft hadden we een vriendin gevraagd als ceremoniemeester. Toen bleek dat er op de dag zelf toch meer moest gebeuren dan verwacht zijn we vrij last minute op zoek gegaan naar een professionele ceremoniemeester die onze vriendin kon helpen. Uiteindelijk zijn we bij C’est la vie Weddings uitgekomen en werden we echt perfect geholpen. Van tevoren hebben we alles goed doorgesproken, geen wijziging in het draaiboek was te veel en op de dag zelf hebben we alles helemaal los kunnen laten. Alles is achter de schermen super geregeld en alles zag er ook prachtig uit. We hebben daardoor ontzettend kunnen genieten!”

Niels & Cynthia

“Op 16.09.2016 zijn wij getrouwd en het was een prachtige dag! Dat alles zo goed verlopen is, komt mede door C’est La Vie Weddings! We hadden na het kennismakingsgesprek een leuke klik met Jolanda en hadden er alle vertrouwen in dat zij onze dag in goede banen zou gaan leiden. Jolanda maakte ze het nog even spannend, door ons te laten weten dat onze bruiloft in haar zwangerschapsverlof viel, want wat nu? Maar dit werd zeer goed en professioneel opgelost. Jolanda had met Laura de perfecte vervanger. Ook met Laura hadden wij direct een klik, dus wisten we dat het goed zou komen. Laura heeft ervoor gezorgd dat de locatie er tip top uitzag en dat alles zo gegaan is als moest! Het was zo fijn dat wij en onze gasten nergens over na hoefden te denken! Hierdoor heeft iedereen optimaal kunnen genieten. Op sommige punten heeft ze ook goed met ons overlegd, wat wij wilden doen op dat moment! Het had echt niet beter gekund! Dus zoek je een professionele ceremoniemeester? Dan ben je bij C’est La Vie Weddings aan het juiste adres!”

Maarten & Loes

“Waar moet ik beginnen… Jolanda is een top vakvrouw die begrijpt hoe ze al
jouw wensen kan vertalen in een geweldig mooie styling! Onze bruiloft was
meer dan mooi, alles ademde sfeer, liefde en schoonheid uit. Ze heeft zo veel oog voor detail en geen uitdaging is haar te groot. Ze denkt aan dingen waar jezelf niet bij stil staat en creëert een waar sprookje. Ik zal deze dag nooit vergeten! Ze is daarnaast ook nog eens een ontzetten lieve en leuke vrouw om erbij te hebben. Hulde ook aan haar man en hulp! C’est la Vie Weddings & Events is meer dan alles waard en je weet zeker dat je niet teleurgesteld gaat worden! <3”

Nurdan & Pieter

“Wij zijn in de zomer van 2017 getrouwd in Frankrijk. Een jaar voor de bruiloft heeft Jolanda ons geholpen met de voorbereidingen. Wanneer we ideeën hadden maar geen knopen konden doorhakken, kwam zij altijd met een oplossing. Ze is heel creatief. Wat zo bijzonder is, is dat Jolanda heel professioneel blijft, maar toch enorm betrokken is is bij haar bruidspaar. Het hele proces is ze er voor ons geweest. Met een drukke baan, studie en een gezin, is het heel fijn dat Jolanda dingen uit onze handen kon nemen terwijl ze volledig rekening hield met onze wensen. Onze bruiloft duurde een heel weekend. Zij was er het hele weekend voor de styling, ceremoniemeesterschap maar ook een heleboel andere dingen deed ze speciaal voor ons. Er was ook ruimte voor familie en vrienden die wilden helpen, maar tegelijkertijd konden zij ook optimaal genieten van het weekend omdat Jolanda de leiding kan nemen! Jolanda nam alle zorgen bij ons weg, zodat wij optimaal genoten van de bruiloft. Haar steun, haar vrolijkheid, haar betrokkenheid is oprecht en dat maakt haar zo enorm sterk! En we zijn haar dankbaar voor het mooie weekend! “

Zelf een review schrijven?

Dat kan op de volgende sites:

Facebook
Zank You
Toptrouwbedrijven
The Perfect Wedding