j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Trouwbedankjes

Waar moet je beginnen? Er zijn zoveel opties, van een traditioneel zakje bruidsuikers naar de leukste, hipste en coolste bedankjes. Op beurzen wordt je overspoeld met allerlei soorten trouwbedankjes. En zoek dan door de bomen het bos nog maar.

In mijn speurtocht voor een goede en hippe leverancier van trouwbedankjes, kwam ik bij www.bedankje.nl uit van Manon. Alleen de website zorgt er al voor dat je meer wilt zien. Bij Bedankje.nl heb je super hippe trouwbedankjes. En voor ieder wat wils. En om het helemaal af te maken bieden zij een persoonlijke service, unieke bedankjes, gratis personalisatie en heb je al bedankjes vanaf 1 euro. Manon verteld jullie wat de laatste trends zijn en geeft ook nog eens een paar superhandige tips mee.

‘Ik probeer voor mijn webshop zoveel mogelijk nieuwe hippe bedankjes te bedenken. Soms door ze helemaal zelf te maken en soms aan al bestaande bedankjes een eigen draai te geven. Natuurlijk ontkom ik ook niet aan de standaard bruidsuikers maar ik probeer deze dan wel in een leuk jasje te steken.’

De trend in de bedankjes is momenteel wel echt de anti kater bedankjes, denk hierbij aan katerwater of the morning after kit. En zeg nou zelf wat is er nou leuker dan jullie gasten een onbezorgde “day after” te bezorgen. Zelf ben ik 4 maanden geleden getrouwd, en wat ik jullie mee wil geven als tip. Wacht niet tot het laatste moment. Wij hebben heel relaxed alle voorbereidingen gedaan, van de locatie tot aan de bedankjes waardoor wij heel ontspannen de week van ons trouwen in gingen.

Ben jij ook benieuwd naar de leukste, hipste en origineelste trouwbedankjes check de website van www.bedankje.nl. Bedankje.nl biedt je samen met C’est la Vie Weddings een leuke actie aan; Bestel onder vermelding van kortings code  C’est la Vie Weddings en je krijgt 10% korting bij Bedankje.nl. Wil je gebruik maken van de diensten van C’est la Vie Weddings doe dat dan onder vermelding van Bedankje.nl en je ontvangt 10% korting.