j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Videograaf, wel of niet doen?

Steeds vaker zie je de vraag voorbij komen. Een videograaf op mijn trouwdag moet ik het wel of niet doen? De fotograaf is al geregeld en die kost waarschijnlijk ook al genoeg, wat ze overigens absoluut waard zijn. Maar is een videograaf dan niet overbodig? Wat voegt hij of zij nou toe aan de herinneringen die je al terug kan halen met je foto’s?

Als je het aan mij vraagt… Ik zou 100% gaan voor een videograaf in combinatie met een fotograaf. Niet alleen omdat je dag heel snel gaat en jullie niet alles mee krijgen. Maar ook omdat de emoties in de stemmen, het geluid van de muziek.. Alles wordt vast gelegd. De muziek die gespeeld of gedraaid wordt tijdens de ceremonie blijft voor de rest van jullie leven bijzonder, waardevol. Een videograaf legt dat vast, op de foto’s zie je dat niet. En als je dan besluit om toch voor een videograaf te gaan, neem dan ook een goede. Zoals bijv Jan Persoon.

Jan heeft al vele bruiloften vast gelegd. Verhalen verbeelden, beleving vangen, dat is zijn passie. Zijn stijl laat zich het best omschrijven als sfeervol, cinematisch met oog voor detail. Qua werkwijze probeert hij zo onopvallend mogelijk te blijven. Je hoort en ziet hem niet, tenzij je dat heel gezellig vindt ? Maar check vooral het portefolio van deze te gekke videograaf!!

Ga er lekker voor zitten, pak wat te drinken en laat je inspireren door onderstaand filmpje!

“Jan over één van zijn trouwfilms:

THUIS KOMEN

Het verhaal van Malu en Wesley raakte mij. Een bijzonder liefdesverhaal waarbij de ware thuiskomst is voltooid. 6 augustus 2016 was een zonovergoten dag vol emotie, mooie woorden en dat schitterende verhaal. BABS Eva Schuurman (Omdat Ik Van Je Trouw) had de eer hun mooie verhaal te vertellen. En dat deed ze! Met onder andere een ontroerend -op het lijf geschreven- gedicht voor de twee love birds.

Het was sowieso een bruiloft met hele fijne collega’s, want de fotografie werd verzorgd door Peter Kos van DeJaVu Reportages. Fijne vent met prachtige spontane foto’s als resultaat. Naast dat er foto’s en films zijn gemaakt, is de trouwceremonie ook nog eens vastgelegd op het witte doek! Jaja, je leest het goed. Niemand minder dan Ferdinand Schonberger van Feest in Verve heeft de ceremonie vereeuwigd in een schilderij. Hoe vet is dat! En kijk eens goed naar die prachtige beelden in de film van Malu en Wesley. De geweldige zomerstyling die je daar ziet is het buitengewoon mooie werk van Jolanda van C’est La Vie Weddings. Jolanda laat zien wat de kracht kan zijn van professionele styling op je bruiloft. Grote Klasse! Geniet van de film ‘Thuis Komen’ over deze lieve mensen.

Samenwerkende leveranciers: