j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Wedding Trends 2017

Yes! Je bent gevraagd! Jullie gaan trouwen!

Nadat je helemaal happy de peppie al je vriendinnen hebt gebeld en uitvoerig verslag hebt gedaan van zijn o-zo-romantische aanzoek op Facebook gaat het echte werk beginnen. Je kan het niet laten bij de eerste de beste Primera een overpriced blad te kopen en je te verlekkeren aan alles wat maar met trouwen te maken heeft…

En dan overvalt het je: je moet zó veel keuzes maken! Niet alleen wat betreft de stijl van de jurk – en, geloof me, er is niets zo leuk dan allerlei jurken te passen en langs je bride tribe te schrijden voor alle “ooooh’s” en “aaaah’s” – maar ook dingen als een thema!

Waar het vroeger niet belangrijk was hoe of waar je trouwde is tegenwoordig de trend vanuit Amerika overgewaaid dat je trouwdag een thema mag hebben! Of het nu gaat om een kleurenthema, waarbij alles mooi gestyled is binnen een door jullie gekozen kleurenpalet (wat het overigens erg mooi doet op de foto’s!) of dat je kiest voor een thema met iets wat voor jullie belangrijk is: The sky is the limit (wat overigens óók een thema is!) met alle items in eenzelfde stijl. Denk daarbij aan de save-the-date-kaarten, de uitnodigingen, de styling van je locatie, de bloemen die passen bij het thema en zelfs je postzegels kunnen mooi aansluiten bij het geheel!

Ideeën over wat jullie mooi vinden en wat juist niet, hebben jullie vast al wel. Maar hoe zorg je nou dat alles op zijn plaatst valt? Dat alles klopt: jullie thema/ stijl komen elke keer weer terug en jullie bruiloft is helemaal zoals het in jullie dromen is… C’est la Vie Weddings is de samenwerking aan gegaan met een creatieve grafische vormgever namelijk Silver Lining.  Zodat wij kunnen zorgen dat the Sky inderdaad the limit is.

Wij luisteren samen naar jullie wensen en ideeën en bekijken jullie pins.

Daarna gaan wij sparren en komen met een stylingplan voor jullie gehele bruiloft. Jullie bruiloft is niet meer alleen die droombruiloft die jullie voor ogen hebben, maar wordt een waar statement, een belevenis voor jullie en voor jullie gasten. En dat begint al bij de ‘save the date’ die op de mat valt. De gasten worden getriggerd, willen meer weten over die ene hele mooie dag.

Jullie volledige stationery en styling/decoratie van de bruiloft wordt door ons verwerkt in een totaal concept.

Loes van Silver Lining:

“Voor een grafisch vormgever is niets zo gaaf als het mogen uitwerken van een totaalconcept. Waar het vroeger ophield bij het maken van een unieke uitnodiging kunnen we nu, door middel van samenwerking, een prachtig totaalpakket aanbieden waarin alles klopt! Doordat C’est la Vie Weddings en Silver Lining korte lijnen met elkaar hebben kunnen we snel schakelen en zo de puntjes op de i zetten! We steken elkaar aan met onze voorliefde voor het huwelijk en zijn beide gedreven perfectionisten! We gaan door totdat het hele plaatje perfect is!”

Jolanda van C’est la Vie Weddings:

“Ik sluit mij helemaal aan bij de woorden van Loes. Het uitwerken van een droom bruiloft, van jullie wensen en ideeën is één van de leukste taken die er is. Dat wij de styling nu helemaal door kunnen werken in niet alleen de decoratie maar ook in jullie stationery is helemaal gaaf. Hierdoor creëren wij een geheel van jullie dromen.”

Trends 2017

Waar Pantone, internationale autoriteit op kleurgebied, in 2016 de kleuren Roze Quartz en Serenity uitriep tot dé kleuren van 2016, zagen we ook nog vele aardetinten en metallics (rosé goud) terugkomen. In 2017 moet de kleur Poised Taupe het publiek veroveren. Amerikaanse verfproducent Sherwin-Williams noemt het “de nieuwe neutraal, klassiek, maar toch modern, met de perfecte balans van warmte en koelte”. Deze kleur is mooi te combineren met goud en andere metallic kleuren maar ook met de trend van natuurtinten en hout.

Verffabrikant Flexa komt in 2017 met de kleur Denim DriftHeleen van Gent, Creative Director Global Aesthetics Center verwoordt het als volgt: “Blauw is de kleur die we elke dag tegenkomen. Denk aan de lucht en de kleding die we dragen. Denim Drift is de must have kleur van 2017” .

Als we kijken naar de opvallendste trouwtrends voor 2017 zien we vooral deze stijlen terug komen:

Greenery

Deze trend is helemaal van het extra “groen” op je bruiloft: de uitnodiging voor je gasten, maar ook de naamkaartjes en de menukaarten worden gedrukt op ecologisch papier; oud Hollands geschept of een linnenstructuur. Denk voor de styling aan veel groen blad i.c.m. bloemen in een bepaalde kleur. Bijvoorbeeld eucalyptus met grote ivoor kleurige rozen. Het groen, het natuurlijke, is overdadig aanwezig en wordt afgestyled met grote bloemen.

Barn Farm

Boerderijen, schuren, houten schijven, lampionnen en lantaarns, dat is wat terugkomt in 2017. Het lijkt op het thema greenery, maar dan met veel rustieke materialen, vintage feel, romantische uitstraling. Denk aan kant en Kraftpapier. In de styling hebben wij deze trend al veel gezien in 2016. Waar het in 2016 vaak afgestyled werd met veel potjes met bloemen op tafel, zien we nu grotere bloemstukken op de tafels, ware eyecatchers. De Burgundy kleur met Marine is een mooie kleurencombinatie voor deze stijl.

Light up letters

Denk hierbij aan het thema Hollywood, in combinatie met rijke papiersoorten en goudfolie. Hierbij zie je veel initialen terugkomen en strakke lijnen. Maar deze letters zijn ook weer goed te combineren met het thema Vintage. Een modernere vorm van vintage in de styling, met strakkere lijnen en moderne details.

Metallics

Ook de metallics blijven nog hot dit komende jaar en gecombineerd met een mat vernis, spat het van de uitnodigingen af. Denk hierbij ook eens aan de combinatie van een softtouch vernis met een spot uv lak! Jij hebt ze vast wel eens langs zien komen. De inspiratie foto’s op Pinterest met als hoofdkleur de rosé goud i.c.m. een mooie heldere maar toch warme kleur.

Willen jullie meer weten over de trends van 2017 en hoe jullie deze kunnen toepassen op jullie bruiloft? Let’s meet!!!!