j

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc odio purus, tempus non condimentum eget, vestibulum.

Top

Weddingplanner

Jij bent in de wolken en wilt niks liever dan wegdromen bij jullie mooie dag, samen op die roze wolk zitten. Maar natuurlijk ook lekker genieten met vrienden en familie van de aanloop naar deze bijzondere dag. De gezamenlijke uurtjes willen jullie liever besteden aan tijd samen dan aan geregel en plannen. Dan is een Weddingplanner zeker geen overbodige luxe.

Planning en Organisatie

Julie hebben een eigen ceremoniemeester (of misschien wel meerdere) maar lopen ondanks alle hulp toch tegen de planning en organisatie van de droomdag aan. C’est la Vie Weddings neemt als weddingplanner graag de planning en organisatie uit handen. Tijdens een eerste gesprek kijken wij samen met jullie, naar alle wensen en behoeften en waar jij tegen aan kan lopen. Waar hebben jullie hulp bij nodig? Hebben wij een klik? Dan gaan wij voor jullie een globale planning opstellen voor de huwelijksdag.

Planning, organisatie, leveranciers

Als weddingplanner nemen wij graag de planning en organisatie voor onze rekening, nemen contact op met de leveranciers en voeren desgewenst de onderhandelingen. Maar natuurlijk kunnen wij ook alleen een adviserende rol spelen. Uiteindelijk draait deze dag om jullie.

Draaiboek

Aan de hand van de globale planning gaan wij een plan van aanpak opstellen en een overzichtelijk draaiboek maken. Door het heldere en duidelijke draaiboek en een bespreking met de ceremoniemeester(s), krijgen jullie al veel meer overzicht over het verloop van de bruiloft.

Kosten

Er wordt aangegeven in ons eerste gesprek, welke werkzaamheden jullie uit handen willen geven. Aan de hand van deze wensen en behoeften zal C’est la Vie Weddings & Events een offerte opstellen. Elke bruiloft is maatwerk, dus wil je meer informatie over hoe wij jullie kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Advies en informatie

Willen jullie zelf de bruiloft plannen en organiseren, maar weet jij niet waar jullie moeten beginnen? Of hoe je bepaalde onderdelen aan moet pakken? Of vind je het misschien gewoon fijn als iemand je draaiboek even doorneemt? C’est la Vie Weddings & Events helpt in een weddingconsult met tips, trics en adviezen.

Wedding consult

Tijdens dit weddingconsult kunnen wij alle vragen beantwoorden en jullie voorzien van tips en trics om er zo voor te zorgen dat de droombruiloft werkelijkheid wordt. Ook denken wij graag mee over jullie unieke en persoonlijke stijl. En geven wij adviezen over hoe jij deze stijl kan uitwerken in jullie bruiloft. Uiteraard is de ceremoniemeester tijdens dit gesprek van harte welkom! Niet alleen de planning en organisatie is belangrijk, maar ook het op papier vastleggen van deze organisatie. Dit wordt gedaan in een draaiboek. Wil je zeker weten of je draaiboek volledig is en duidelijk voor jullie leveranciers? Ook dit kan worden meegenomen in een weddingconsult.

Kosten

De kosten van dit weddingconsult is afhankelijk van het aantal uren dat het consult duurt.

Alles uit handen

Kies als bruidspaar voor de weddingplanner van A tot Z, dan wordt al het geregel, plannen en organiseren volledig uit handen genomen. Jullie hoeven alleen maar te genieten van de mooie, leuke momenten. Er hoeft niet een eigen ceremoniemeester aangesteld te worden voor al het geregel op jullie bruiloft want ook dat neemt C’est la Vie Weddings & Events jullie, familie of vrienden uit handen. Het mag natuurlijk wel.

Tijdens de eerste bespreking gaan wij samen kijken wat de wensen en behoeften zijn. En hoe wij jullie hier als weddingplanner in van dienst kunnen zijn. 

Globale Planning

We beginnen met het samenstellen van een globaal plan, hierin worden de wensen en behoeftes uitgewerkt in een eerste schets van jullie bruiloft. Samen zullen wij het plan bespreken en vervolgens zal C’est la Vie Weddings & Events aan de slag gaan met het zoeken van leveranciers die in alle wensen en behoeftes kunnen voorzien. Wij helpen met de onderhandelingen en geven jullie desgewenst adviezen en tips.

Behalve de planning en organisatie die in de aanloop naar de bruiloft toe, zullen wij als weddingplanner tijdens de bruiloft op de achtergrond aanwezig zijn. Om te zorgen dat alles verloopt zoals jij je dat hebt voorgesteld. Natuurlijk kunnen wij ook de styling op deze dag verzorgen.

Op Maat

Omdat wij een unieke, persoonlijke bruiloft willen en gaan creëren, wordt er een op maat gemaakte offerte opgesteld na onze eerste bespreking. Wil je meer weten over een Weddingplanner van C’est la Vie Weddings neem dan vrijblijvend contact met ons op.

PERSOONLIJK

Dit is JULLIE dag. Voor mij draait alles om jullie wensen & ideeën om te zetten naar een onvergetelijke lievelingsbruiloft. Ik ben er voor jullie om bij te staan in de organisatie en planning. Ik zorg voor de rust, het regelen en in overleg met jullie beslissingen te maken die ik vast mag leggen. Het wordt een tijd van genieten en voorpret waarin ik zorg dat er niks aan ontbreekt. Niks is te gek, alles is bespreekbaar, juist dat zorgt voor die persoonlijke sprankeling van jullie bruiloft.

Creatief

Ik werk vanuit professionele creativiteit. Met detail en expertise voor organisatie en een twist van mijn creatieve brein. Voor mij kan ook geen aanvraag te gek, want het is jullie feest en dat betekent dat alles mogelijk is. Samen vanuit jullie wensen brainstorm ik graag mee om er een fantastische dag van te maken die onvergetelijk is en bovenal niks te wensen overlaat voor jullie.

VERTROUWD

Dit is jullie lievelingsbruiloft en ik geef jullie het vertrouwen dat wij er samen een onvergetelijke dag van gaan maken. Ik ben professioneel, open en sociaal. Alles is bespreekbaar en ik denk tot in detail met jullie mee. Mijn werk is volledig op maat want geen één bruiloft is hetzelfde.
Zijn jullie er klaar voor om met mij aan de slag te gaan? Ik ook! Samen gaan wij aan de slag en geef ik het vertrouwen dat jullie keuzes voorop staan en ik er ben om jullie professioneel te begeleiden en ontzorgen.